Chantal janzen naaktChantal Janzen naakt

De naaktfoto's van Chantal Janzen, of eigenlijk de niet-naaktfoto's van Chantal, zijn een veel besproken onderwerp in Nederland. De Limburgse schone uit Tegelen heeft het imago van een braaf meisje en doet er alles aan om dat zo te houden. Het is dan ook maar de vraag of Chantal Janzen naakt online ook echt is. Ze werd geboren op 15 februari 1979 en heeft ondertussen een indrukwekkende carrière opgebouwd.

MILF-verkiezing (Mother I Like to Fuck)

Dat het onduidelijk is of Chantal nou wel of niet naakt te bewonderen is op de vele foto's die online van haar rondzwerven maakt haar niet minder, of misschien juist wel meer, gewild bij haar fans. Chantal heeft al drie keer de 'De lekkerste MILF van Nederland'-verkiezing gewonnen. In 2011 en 2012 verkoos radiopresentator Ruud de Wild haar misschien wel tot de lekkerste MILF van Nederland, maar in 2014 waren het toch echt de luisteraars van radiostation 538 die haar de geilste mama van Nederland vonden.

Chantal Janzen naakt in films

Hoewel ze in een hele lading Nederlandse films speelde, en het moge duidelijk zijn dat een Nederlandse film geen Nederlandse film is zonder naakt, is het wel onduidelijk of Chantal zelf naakt te bewonderen is of dat er stand-in's gebruikt worden. Zo zouden haar borsten niet echt van haar zijn. Zelf geeft ze aan dat zij het wel degelijk zelf is en zegt dat de stand-in's gebruikt werden voor bijvoorbeeld scenes waarin zij achter het stuur zat. Chantal Janzen heeft namelijk haar rijbewijs niet en mag dus geen autorijden. Het draagt alleen maar bij rond de mystiek van haar naakte lichaam. Saillant detail: In Deuce Bigalow: European Gigolo speelt ze een Scandinavische pornoster. Het is echter de film De dominee waarin haar, of die van haar stand-in, naakte borsten te bewonderen zijn.

Sexy of naakt

Voor velen is het een discussie waard of ze nu wel of niet sexy is en of ze haar nu wel of niet naakt willen bekijken en of zij naakt bekeken wilt worden. Met andere woorden: fantastische marketing. En iedereen gaat er maar wat graag in mee. In 2008 zou ze meedoen aan het kunstproject Femina Sancta, maar lastte het toch weer af. Fotograaf en kunstenaar Ronald Smets wilde bekende Nederlandse vrouwen naakt fotograferen, maar niet portretteren, op zo'n manier dat de 'heilige vrouw' centraal staat. Hij bewerkte de foto's van de vrouwelijke beroemdheden tot religieuze beelden. Maar ook daarvoor wilde Chantal uiteindelijk niet naakt gaan.

Weddenschap

Een simpele weddenschap zorgde er bijna voor dat heel Nederland de borsten van Chantal naakt zouden zien. Met Martijn Fischer had ze namelijk afgesproken dat als Martijn de Musical Award niet zou winnen, dat Chantal dan haar borsten zou laten zien. Andersom gelde dat ook. Wanneer Chantal niet zou winnen, dan zou Martijn zijn borsten laten zien, maar wie zit daar dan op te wachten. Al met al houdt Chantal Janzen haar imago van onschuldig en braaf meisje hoog. Wanneer ze wel, of niet, naakt te bewonderen is wordt er rondom 'het naakt' een hele hoempapa show neergezet, welke dus in het duister laat hoe Chantal Janzen er naakt uit ziet. Hoe dan ook, de verbeelding van de Nederlanders wordt aan het werk gezet en het maakt de blonde mama alleen nog maar aantrekkelijker.