Fajah lourens naaktFajah Lourens naakt

Ook Fajah Lourens werd bekend dankzij een rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt ze de rol van Yasmin Fuentes. De op 3 juli 1981 geboren Amsterdamse heeft ook gemengd bloed en is half Antilliaans. Naast actrice is ze ook een bekende en veel geboekte DJ en fotomodel. Ze kwam in december 2015 in opspraak nadat ze een selfie op Instagram plaatste waarop ze volledig naakt te bewonderen was.

"Just because I can"

Met haar naakte selfie op Instagram shockeerde de onschuldig ogende Fajah heel Nederland. De fitnessfreak vindt echter dat ze haar afgetrainde lichaam, waar ze hard voor werkte, gewoon op internet kan plaatsen. En Nederland is dat natuurlijk helemaal met haar eens. De jonge moeder van twee kinderen, die overigens van twee verschillende vaders zijn, kreeg naast een hoop complimenten, ook veel kritiek over zich heen. Fajah noemt haar lichaam zelf een killerbody.

Borstvergroting Fajah Lourens

De ondeugende Fajah heeft een borstvergroting laten doen waar ze achteraf spijt van heeft gekregen. Een van haar borsten begon te lekken en ze moest opnieuw onder het mes. Eerder probeerde ze de borstvergroting ongedaan te maken met een borsverkleining, maar ook dat ging niet helemaal goed en daar hield ze een litteken aan over. Iets wat zes jaar later wederom tot een operatie leidde.

Fajah naakt voor promotie en kunst

Haar naaktselfie is overigens niet de eerste keer dat Fajah naakt te bewonderen is. Voor de film Als Je Verliefd Wordt, van regiseur Hans Scheepmaker, is ze in een zeer pikante seks scene te bewonderen met acteur Bas Muijs. Ook Bas was naakt te bewonderen in de film, maar mannelijk en vrouwelijk Nederland prefereert toch het goddelijke lichaam van Fajah.

Ook in de videoclip SQUAT voor haar 'killerbodydieet boek' is Fajah Lourens volledig naakt te zien. Het boek bestaat uit thuistrainingen, sportschoolbezoeken en dieten. En deze doen haar duidelijk allemaal erg goed.

Niet in de Playboy

Opvallend is dat Fajay niet naakt in de Playboy wilt verschijnen. Ze heeft duidelijk geen moeite met haar lichaam, maar wilt niet naakt in de Playboy verschijnen in verband met haar twee jonge kinderen en ze ziet er het nut niet van in om haar “naakte lichaam te laten zien aan heel Nederland.” Ze spreekt zichzelf hiermee natuurlijk enigszins tegen en de mannen en vrouwen in Nederland zouden haar maar wat graag ook naakt in de Playboy bewonderen.

In 2012 ging Fajah ook al naakt op de foto om promotiemateriaal te maken voor haar Dj-carrière. Wat overigens goed heeft geholpen. Niet alleen wordt ze geboekt voor grote events en festivals, maar ze is ook haar eigen dj-boekingskantoor begonnen. Voor kunstenaar Selwyn Senatori ging ze ook al eens uit de kleren. Weliswaar halfnaakt, maar dat maakt het niet minder prettig om naar te kijken.

Naast de vele grote festivals die Fajah aandoet als DJ is ze ook bijna altijd aanwezig op Flirtation. Dit is een vrouwenfeest voor lesbische en biseksuele vrouwen. De 'roddel' gaat dus ook dat Fajah biseksueel is en ook van vrouwen kan genieten. Dat vindt lesbisch en biseksueel Nederland zeker niet verkeerd.