Georgina verbaan naaktGeorgina Verbaan naakt

Georgina Verbaan dankt haar bekendheid vooral aan haar rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden en Costa, maar daarnaast heeft ze een lange lijst met rolletjes en hield zij zich zelfs met politiek bezig als lijstduwer van De Partij voor de Dieren. Georgina werd in Den Haag geboren op 9 oktober 1979. Naast actrice en dierenactivist probeerde ze ook een zangcarrière uit, maar die kwam niet echt van de grond. De sexy brunette verscheen uiteindelijk naakt in de Playboy.

Georgina Verbaan naakt in Playboy om belastingschuld

De reden voor haar naakte optreden in de Playboy is volgens sommigen nogal dubieus. Ze wilde met de opbrengst haar belastingschuld vereffenen. Dit maakt de lezers van het mannenblad echter niks uit en ze genoten met volle teugen van de sexy brunette uit de verschillende televisie series.

Georgina vond de shoot zelf helemaal niet leuk. Ze had nergens iets over te zeggen, de sfeer was niet goed en iedereen deed volgens haar moeilijk. Ze stond dan ook te springen om nog eens een keer zoiets te doen, maar dan wel onder andere omstandigheden. Na de Playboy shoot was er overigens ook nog een hoop controversie rondom haar volle borsten en uiteindelijk publiceerde ze zelfs een röntgenfoto om te bewijzen dat ze geen borstvergroting had ondergaan.

Naakt in mannenblad LINDA.man

Na het aanbod van eenmalige baas van het mannenblad LINDA.man was ze dan ook beter te spreken over de naaktfoto's die van haar gemaakt werden. Met niet meer dan een paar sneakers is ze in een serie pikante poses te bewonderen in de uitgave door eenmalige baas Waldemar Torenstra van het blad. De poses zijn echter goed uitgedacht en strategische geplaatste stickers zorgen er voor dat ze toch niet te veel bloot geeft. Als kersverse moeder van een eenjarige wilde ze het toch kuis houden, al grijpt ze wel ondeugend in haar eigen kruis op een van de foto's.

Georgina naakt voor Bont voor Dieren

In 2012 zou Georgina wel naakt gaan voor een postercampagne van de dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren. Er was echter weinig naakt op de foto zelf te bewonderen en het draaide dan ook meer om de actie dan om het goddelijke lichaam van de Nederlandse bekendheid.

In de derde aflevering van 't Schaep Ahoy kroop Georgina in de rol van Sharon Stone in de welbekende film Basic Instinct. Als moeder voelde zij zich er niet goed bij als er wat te zien zou zijn, maar er werd haar verzekerd dat dit niet het geval was. Uiteindelijk bleek dit wel het geval te zijn, maar uiteindelijk moest ze toch een keer slikken bij het zien van de laatste beelden. Ze was dan ook blij dat ze wel gewoon ondergoed aan had.

Weinig naakt van Georgina Verbaan

Uiteindelijk is er weinig naakt van Georgina te vinden. De welbekende Playboy foto's en de foto's van de laatste shoot zijn het meeste naakt wat er online te vinden is. Gelukkig hebben de Nederlandse mannen en vrouwen in Nederland toch een hoop lekkers om naar te kijken.