Geraldine kemper naaktGeraldine Kemper naakt

Geraldine Kemper dankt haar bekendheid aan het winnen van Sterretje Gezocht. Een programma waarin BNN op zoek ging naar een nieuwe ster. Die hebben ze zeker in Geraldine gevonden en daar is Nederland de omroep maar wat dankbaar voor. De van oorsprong uit Volendam afkomstige blondine is ondertussen vast lid van het Spuiten en Slikken team en stond samen met Kim Feenstra naakt in de Linda. De pikante foto's maakten heel Nederland wild.

Biseksuele Geraldine Kemper naakt

Tijdens een uitzending van Spuiten en Slikken gaf Kim Feenstra enthousiast toe dat ze graag eens het bed zou delen met presentatrice Geraldine. Vrouwenblad Linda speelde daar vervolgens handig op in door een foto shoot te plannen met de twee dames. In eerste instantie zou het een sexy foto shoot worden, maar tijdens het schieten van de pikante plaatjes werd er spontaan besloten om topless te gaan.

Dit was overigens niet de eerste keer dat Geraldine naakt op foto's verscheen. Ze ging zonder moeite uit de kleren voor Esquire, Spuiten en Slikken en FHM. Zelfs Instagram werd gebruikt om haar gedeeltelijke naaktheid te tonen en volgens medepresentator Jan Versteegh, die de Instagram foto plaatste, ligt zij het liefste zonder bikini topje in de zon.

Geraldine en BNN

BNN is een provocerende en pikante omroep op zichzelf. Het is dus ook niet verrassend dat een nieuwe presentatrice wat meer open minded is dan andere dames die zichzelf op televisie vertonen. Zo tongzoende ze onder meer met een oudere man voor het programma Try Before You die en in Spuiten en Slikken, waar zij nu de presentatie op zich heeft genomen, heeft ze een item Gerries Eerste Keer, waarin ze allemaal spannende dingen voor de eerste keer uitprobeert.

Volgens FHM, een bekend mannenblad, is Geraldine de meest begeerde vrijgezelle vrouw van Nederland. Met 42 procent van de stemmen laat ze bekendheden als Sylvie Meis en Georgina Verbaan ver achter zich. Volgens hoofdredacteur Chris Riemens is dit niet verwonderlijk, daar Geraldine het ideale vriendinnetje lijkt: “Ze is brutaal, maar ze heeft ook iets schattigs. Verder is ze spontaan en komt ze over alsof je flink met haar kunt lachen”.

De billen van Geraldine

Dankzij een aflevering van Expeditie Robinson zijn de billen van Geraldine zeer populair. De vrolijke Volendamse, die tegenwoordig in Amsterdam woont, lacht zelf enorm om het gedoe rondom haar achterwerk. Zeker nadat deze een eigen hashtag veroverde (#kontvangerrie): “Fucking grappig. Ze hadden het ook wel lékker in beeld gebracht, zeg. Meine Güte, alleen maar ass.”, aldus Geraldine in Esquire.

In hetzelfde blad bespreekt ze ook haar veel besproken sexy image. Zelf zegt ze dat ze vindt dat ze nogal hoerig over komt, maar volgens haar is niets minder waar. Al begrijpt ze goed dat alles om seks draait, ze heeft zelf maar weinig bedpartners gehad. Opvallend is dat de Volendamse niet veel verschillende seksuele partners heeft gehad, maar daar tegenover ook niet in monogamie gelooft. Ze zegt overigens niet dat ze altijd zo blijft denken en verwacht daar in de toekomst een verandering in. Ze is namelijk heel nieuwsgierig. Grijp je kans dus, mannen en vrouwen, want deze sexy blondine is nog vrij en op de markt en houdt van experimenteren.