Katja schuurman naaktKatja Schuurman naakt

Katja Schuurman is een bloedmooie vrouw en het is dan ook niet vreemd dat ze zich niet schaamt voor haar lichaam. Er zijn een hoop shoots van haar goddelijke lichaam online te bewonderen, en gelukkig voor ons zijn veel van deze foto’s naakt. Katja werd geboren in Bunnik op 19 februari 1975. Haar leeftijd is echter niet aan haar lichaam af te zien. Katja is actrice, presentatrice en heeft zelfs een korte zangcarrière achter de rug. Haar bekendheid steeg pas echt dankzij haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar zij de rol van Jessica Harmsen op zich nam.

Een volledig naakte Katja Schuurman

Op verschillende foto's kun je haar volledig naakt bewonderen, maar de foto's blijven een bepaalde stijl houden en zijn verre van goedkoop. Het is logisch dat ze meer voor de artistieke dan de sexy look gaat, maar het is bijna onmogelijk om haar niet sexy te vinden.

Zelf vond ze dat ze iets minder sexy was en daarom heeft ze ook een borstvergroting laten doen. De van afkomst Nederlandse met Surinaams en Chinees bloed is van zichzelf wat molliger, vindt zij volgens een interview met Yoeri Albrecht, en dankzij de borstvergroting zijn de verhoudingen wat beter.

Naaktfoto's in de Playboy

Iedere fotograaf die zichzelf serieus neemt wilt natuurlijk met Katja Schuurman werken en naaktfoto's van haar maken, maar dit wordt niet zomaar iedereen gegund. Katja was vooral naakt in de Playboy te bewonderen, maar haar naaktfoto's vonden al snel hun weg op het wereldwijde web.

Volgens oud-redacteur Jan Heemskerk is de Playboy van Katja uit 2002 relatief de best verkochte oplage. In aantal wordt dat overtroffen door een shoot uit 1984 van, schrik niet, Viola Holt. In 2004 verscheen Katja nogmaals in de Playboy, maar deze uitgave werd minder goed verkocht dan de eerste.

Ook de zus van Katja, Birgitte Schuurman, verscheen in de Playboy, maar maakte lang niet zo'n indruk als Katja. Rapper 50 cent was zo onder de indruk van de Playboy waarom Katja Schuurman naakt te bewonderen was dat hij meteen vroeg of iemand kon regelen dat ze elkaar ontmoetten. Katja reageerde vervolgens dat ze wel met hem wilde gaan eten.

Katja naakt in Oesters van Nam Kee

Een Nederlandse film is pas een Nederlandse film als er ook naakt (en seks) in voor komt en in Oesters van Nam Kee uit 2002 is Katja Schuurman naakt te bewonderen. Iedere Nederlandse man zat te wachten op de scene waarin de borsten van Katja naakt te bewonderen waren. En iedere man was ook jaloers op Egbert Jan Weeber die daar van dichtbij van mocht genieten.

De film was ook de aanleiding voor de fotoshoot in Playboy uit 2002 waar Katja volledig naakt in voorkwam. De foto's werden gemaakt op een exotisch strand en zijn naast artistiek ook heel erg opwindend.

Naast de scene in Oesters van Nam Kee is ze ook nog bloot te bewonderen in Nieuwe Buren, is haar tongzoen met Sophie Hilbrand over het hele net verspreid en is ze in verschillende televisie shows naakt te zien zoals bijvoorbeeld in Ruben versus Katja, waar ze haar borsten in de chocolade dompelt. Wie wilt daar nou niet van snoepen?