Linda de mol naaktLinda de Mol naakt

Linda de Mol is altijd braaf geweest. Dat is ook niet zo raar als je uit de bekende 'De Mol-familie' komt. Of de foto's die van haar online te vinden zijn dan ook echt naaktfoto's van haar zijn is nog maar de vraag. Niettemin zijn het spannende fotos's die in ieder geval de fantasie prikkelen. Linda werd in Hilversum geboren op 8 juli 1964. Ze is actrice en presentatrice en heeft zowel in Nederland als in Duitsland een indrukwekkende loopbaan achter de rug.

Naakt op cover Linda

In 2015 was er veel ophef rondom haar eigen blad Linda. Samen met 40-plus vriendinnen zou ze naakt op de cover verschijnen. Dit bleek echt een publiciteitsstunt, al was er wel meer van de onschuldige Linda te zien dan ooit tevoren. Samen met acht vriendinnen poseerde Linda met een naaktpak inclusief penis, ja je leest het goed, de pakken hadden een penis, dus semi-naakt op de cover van het magazine.

Eerder verscheen Linda de mol ook al naakt, maar nooit helemaal. Ze bedekt haar borsten met haar handen of is verstopt onder schuim in een bad. Ook is ze in pikante lingerie te bewonderen in diverse series, maar helemaal naakt gaat ze toch niet.

Linda de Mol open over seks

Voor haar editorial voor het blad Linda bespreekt ze wel seks wel heel openlijk en zie je een spannende backstage video waarin ze een pikante shoot doet met aardbeien. Zo bekent ze dat ze seks heel erg belangrijk vindt in een relatie, dat ze meteen aan aardbeien moet denk en dat ze een kei is in flirten. Linda lijkt dan wel een brave vrouw, maar is onderhuids toch nog steeds een ondeugend meisje.

Iedereen wilt Linda aan de spreekwoordelijke tand voelen. Jan Heemskerk van de Playboy zou Linda graag strikken voor een foto shoot in het pikante mannenblad en Tim Hofman zou haar graag in Spuiten en Slikken interviewen. Maar deze Gooische houdt het braaf en geeft letterlijk en figuurlijk maar heel weinig van zichzelf bloot. Geenstijl refereert dan ook toepasselijk naar haar als Truthola de Mol.

Toch niet zo open over seks

Toen Linda erachter kwam dat Jan van Galen bezig was met een documentaire over de blondine schakelde ze al snel al haar connecties is. Zo is er in Gooische Vrouwen een geile pijpscene met Linda, maar Linda regelde al snel dat dit beeldmateriaal niet mocht worden gedeeld. Ook haar vrienden en familie kregen een memo waarin vriendelijk verzocht werd om toch maar niet uit de school te klappen.

Sterker nog: Linda snapt niet dat bekende mensen hun slaapkamer avonturen met het Nederlandse publiek delen. Dat schrijft ze wederom in haar blad Linda. Ze voegt er overigens wel aan toe dat ze dol is op het bespreken van haar seksleven, maar dan wel alleen maar met vriendinnen. Het is dan ook verbazingwekkend dat zij in haar blad wel heel vaak het onderwerp seks aanhaalt, maar ondertussen uithaalt naar programma's zoals BNN. "Vooral dankzij BNN weet ik dingen van collega's die ik helemaal niet hoef te weten: Ali B doet er één minuut over maar doet meerdere rondes, Bridget heeft het met een vrouw gedaan, Lange Frans en zijn vrouw zijn dol op sextoys, Jeroen Pauw heeft er meer dan tweehonderd vrouwen doorheen gejast en Anouk twittert over masturberen."