Tatjana simic naaktTatjana Simic naakt

Wanneer je aan Tatjana Simic denkt, denk je automatisch aan naakt. De van oorsprong Kroatische blondine is het meest bekend van haar rol in Flodder. Hierin speelt ze Kees en Kees is niet vies van seks. Het vervolg van haar carrière bleef dan ook altijd pikant. Tatjana werd in Zagreb geboren op 9 juni 1963 en verhuisde in 1979 met haar familie naar Nederland. Haar carrière begon als model, maar ze werd bekender dankzij haar naaktfoto's en filmscènes.

Heel vaak sexy naakt van Tatjana Simic

Tatjana poseert graag naakt in bladen. Dat is ook niet verwonderlijk na haar rol in Flodder. Ze stond maar liefst twaalf keer in de Nederlandse Playboy en vier keer in de Duitse editie. Van 1994 tot 2003 poseerde ze ook naakt voor haar eigen kalenders en ze verscheen in de FHM op 45-jarige leeftijd. Ze dankt haar immense bekendheid aan de films Flodder in welke ze alle drie de rol van zus Kees op zich neemt. De bekenste scene is wel die uit de eerste Flodder en menigeen kent dan ook de uitspraak: “Maar buurman, wat doet u nu?”. Ook in de serie Flodder vertolkte Tatjana de rol van sexy Kees.

Op leeftijd nog steeds sexy naakt

Tatjana mag dan wel wat ouder zijn, ze is nog steeds ontzettend sexy. Ze shockeerde Nederland door haar goede vriend en visagist Mari van de Ven naakt te ontvangen. Haar uiterlijk blijft de gemoederen bezig houden, maar bij Jeroen Pauw aan tafel lachte ze alle idioterie rondom haar botoxgebruik weg. Ze zat daar om te spreken over het verdwijnen van vrouwelijk naakt in de Playboy en logischer wijs kwam haar eigen uiterlijk ook ter sprake. Volgens Nederland is Tatjana 'geplastificeerd', maar zelf ziet ze dat niet zo en snapt ze niet waarom mensen zich daar druk om maken.

Ook Emile Ratelband meende kritiek te moeten uiten op de sexy Kroatische omdat zij zou zeuren over haar leven met partner Ronny Rosenbaum. Ook dat deert Tatjana Simic niet. Toen Playmate van het jaar 2013 Lotte uit Utrecht werd gekozen voorzag de oud-playmate Tatjana haar meteen van advies: “Er zijn altijd mensen die kritiek zullen hebben. Dat hoort erbij, maar het is belangrijk dat je van jezelf houdt. Echte schoonheid komt van binnenuit. Dat zit vooral in de uitstraling. Ik heb slanke benen, maar bijvoorbeeld altijd een buikje gehad. Mannen vinden dat juist leuk.” In december 2012 stond zij zelf voor de laatste keer in de Playboy.

Nog een keer op de cover

Tatjana Simic verscheen nog een keer op de cover van Veronica Magazine als Kees uit Flodder. Overigens niet naakt. De legendarische film werd door de lezers uitgeroepen als Beste Nederlandse Tv-serie van de Afgelopen 25 jaar. Flodder de serie is ook de meest herhaalde serie op de Nederlandse televisie en dat is natuurlijk niet voor niks. De Nederlanders kijken graag naar de sexy blondine en doen dat nu nog steeds.

In 2013 besloot Tatjana dat ze af wilde van het sexy imago. De toen 50-jarige actrice vindt dat ze nu een dagje ouder is en dat het tijd is voor een nieuwe Tatjana. Ze twijfelde zelfs nog of ze de laatste Playboy shoot wel zou doen. Alle Nederlanders zijn blij dat ze die shoot toch nog gedaan heeft.