Yolanthe cabau naaktYolanthe Sneijder-Cabavu

Yolanthe Cabau is bekend onder vele namen. Momenteel is ze getrouwd met voetballer Wesley Sneijder en draagt ze ook zijn achternaam. Yolanthe werd geboren in Spanje op het feesteiland Ibiza en dat is te merken. Ze is van 19 maart 1985 en wierf onder meer bekendheid dankzij haar rol in Onderweg Naar Morgen. Naast actrice is ze ook presentatrice.

Zwangere en naakte Yolanthe

De meest recente naakfoto's van Yolanthe Cabau vind je op de voorpagina van Grazia. Hoogzwanger en met niet meer dan een wit slipje toont ze haar voluptueuze lichaam. Daar schaamt zij zich overigens niet voor. Haar Spaanse roots maken dat ze vollere rondingen heeft en het is ook niet zo dat zij na haar bevalling meteen weer de catwalk op moest.

Omdat Yolanthe een voetbalvrouw is, is ze internationaal bekend. Ze gaat echter helemaal niet graag uit de kleren op een set. In de dramaserie Bluf zijn er slechts delen van haar naakte lichaam te zien en daar is zij erg blij om. Al vindt ze het niet prettig dat ze op de set evengoed volledig naakt staat. “Best even pittig”, noemt ze dat.

Yolanthe Cabau naakt in de Playboy

Drie jaar achter elkaar werd de sexy brunette uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland. Haar management liet de Playboy in 2012 echter weten dat ze niet in het mannenblad zou verschijnen. Na haar huwelijk met voetballer Wesley ging dat feestje helemaal niet door.

Gelukkig zijn er veel foto's van haar te vinden waar ze gedeeltelijk naakt op staat. In bikini of lingerie en in sexy kleding. Daarnaast plaatst ze zelf geregeld mooie foto's van zichzelf op Instagram.

Daarnaast zijn er een hoop foto's van de hete brunette te vinden waar ze bijna naakt op staat. Haar borsten bedekt door haar armen of een kussen, ondeugende blikken en pikante poses, maken haar toch tot een ongelofelijke seksbom die de harten van menig man sneller heeft doen kloppen.

Yolanthe Sneijder-Cabau en seks

Samen met Rick Brandsteder zal ze in 2016 de Nationale Sekstest presenteren. Al zal Goedele Liekens de deskundige uitleg van de vragen op zich nemen. Nadat ze eerder (2011) moeite had met publiekelijk het over seks te hebben dankzij een filmpje dat op internet verscheen waarin zij als Moslima op het punt stond om seks te hebben met een skater, lijkt ze dit imago nu van zich afgeschud te hebben. Als kersverse moeder is ze dan ook klaar om weer aan de slag te gaan en met de Nationale Sekstest 2016 is dat een pikant begin.

In Turkije lag ze eerder onder vuur omdat ze uitlatingen over haar seksleven had gedaan en dat kan in Turkije nu eenmaal niet. Ze vertelde in een interview dat ze openstond voor een trio en dat ze eerder al ervaringen met een vrouw had opgedaan. De mannen en vrouwen van Nederland zullen dus blij zijn om te vernemen dat ook Yolanthe biseksueel is. Al zal Yolanthe het daar in Islamitische landen niet meer zo snel over hebben.